Tarih: 01.01.0001 00:00

VİRANŞEHİR AK PARTİ KONGRESİ PAZAR GÜNÜ

Facebook Twitter Linked-in

Şanlıurfa AK Parti Milletvekili Mehmet Akyürek Pazar günü yapılacak Kongre öncesi bir açıklama yaptı. Milletvekili Akyürek, Kongrenin Pazar günü saat 11`de Viranşehir Kapalı Spor Salonunda yapılacağını belirterek "Viranşehir`de yapacağımız Kongreye halkımızı bekliyoruz. Bilindiği gibi Viranşehir`de İlçe Başkan Adayımız daha önce kamuoyuna açıklanmıştı. Birlik-beraberlik içersinde Kongremizi yapacağız"dedi.

Milletvekili Mehmet Akyürek, Viranşehir Kongresine Çalışma Bakanı Faruk Çelik`in yanısıra Şanlıurfa Milletvekilleri, İl ve ilçe teşkilatlarının da yoğun bir katılım göstereceğini belirterek, "Pazar günü Sayın Bakanımız Faruk Çelik`in katılımıyla SSG Binamızın açılışını yapacağız. Ayrıca Toki`yle ilgili temel atma törenimiz de olacak. Bakanımız ve Milletvekillerimizle birlikte Pazar gününü yoğun bir şekilde geçireceğiz. Ben Şanlıurfa`nın ve Viranşehir`in Milletvekili olarak seçildiğim günden bu yana elimden gelen tüm çabayı ortaya koyuyorum. 3.5 yıllık süreçte Viranşehir`imizin sorunlarının çözümü noktasında da önemli başarılar elde ettik. Buna Viranşehir`liler şahittir"dedi.

Bilindiği gibi daha önce AK Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez resmi tweter hesabından "Viranşehir AK Parti İlçe Başkanımız Mehmet Yıldırım`dır"demişti.

Mehmet Yıldırım`ın Pazar günkü Kongreye kadar listesini tamamlayarak seçimlere tek liste halinde gidileceği öğrenildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —