Demirkol park çalışmalarını inceledi

Demirkol park çalışmalarını inceledi

 Şanlıurfa`nın Haliliye İlçe Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Şair Nabi Mahallesi`nde onarım ve yenileme çalışması süren Bulut Hoca Parkı`ndaki çalışmaları yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgiler aldı.

Başkan Fevzi Demirkol`un talimatları doğrultusunda parkların vatandaşların daha rahat vakit geçirecekleri alana dönüşmesi için Haliliye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından parklarda başlatılan çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda Şair Nabi Mahallesi`nde bulunan Buluntu Hoca Parkı`nda geçen hafta başlatılan onarım ve yenileme çalışmasını Başkan Fevzi Demirkol, yerinde inceledi. Başkan Yardımcısı Osman Uludağ, Şair Nabi Mahalle Muhtarı Hüseyin Çiçek ve belediye birim müdürlerinin de hazır bulunduğu incelemede Başkan Demirkol, çalışmalar hakkında görevlilerden bilgiler aldı.

"SOSYAL BELEDİYECİLİK ANLAMINDA ÇALIŞMALAR YAPIYORUZ"

Haliliye Belediyesi olarak temel belediye hizmetlerinin yanı sıra, sosyal belediyecilik anlamında da çalışmalar yaptıklarını anlatan Başkan Fevzi Demirkol, bu kapsamda ilçe sınırlarında bulunan 169 mahallede çalışmaların eşit şekilde yapıldığını söyledi. Demirkol, şöyle konuştu:

"Sadece fen işleri, temizlik, park ve bahçeler değil sosyal belediyecilik anlayışıyla ibadethanelerimizde de çalışmalar yapıyoruz. Şair Nabi Mahallemizde Yeni Arabi Camii`nin bir ibadethane olduğu için tüm ihtiyaçlarını temin ettik. Orada vatandaşlarımızın yağmurlu ve güneşli havada ibadetlerini yerine getirmeleri amacıyla tente yaptık. Caminin halı döşemesini yaptık. Şuanda Mahmutoğlu Camii`nde muhtarımızın hedeflediği bir düzenleme var ve onunla ilgili de çalışmalarımız devam ediyor. İbadethanelerin tümüne her konuda elimizden geleni sağlıyoruz. Şair Nabi Mahallemiz bizim 169 mahallemizden birisidir. Diğer 168 mahallemizde de Şair Nabi Mahallemizde yaptıklarımız çalışmaları yapıyoruz. Haliliye için hep iyisi, hep iyisi."

MUHTAR ÇİÇEK TEŞEKKÜR ETTİ

Şair Nabi Mahalle Muhtarı Hüseyin Çiçek ise Haliliye Belediyesi`nin yaptığı çalışmalardan memnun olduklarını ve bu anlamda kendilerine teşekkür ettiğini belirtti. Çiçek, yaptığı açıklamada şunları söyledi:"Şair Nabi Mahallemizde bulunan Buluntu Hoca Parkımıza, Belediye Başkanımız Sayın Fevzi Demirkol`un büyük emekleri oldu. Parkımız yenileniyor. Bütün eski oturma bantları, döşemesi yenileniyor. Allah razı olsun. Büyük bir şantiye gibi çalışıyorlar. Sayın Belediye Başkanımızdan razıyız. Şair Nabi Mahallesi olarak belediye hizmetlerinde bir eksiğimiz yok. Temizlikte, ilaçlama, çöp konteynırlarının yıkanması ve fen işlerinde her hangi bir eksiğimiz yok. Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz."



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR