Tarih: 01.01.0001 00:00

FAKIBABA, STK`LARIN BAYAN TEMSİLCİLERİYLE BULUŞTU

Facebook Twitter Linked-in

Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Şanlıurfa`da faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşları`nın (STK) bayan temsilcileriyle bir araya geldi.

Şanlıurfa Belediyesi Kadın ve Çocuk Koordinasyon Merkezi tarafından Abide Park AVM`de düzenlenen toplantıya, Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Eşi Gül Fakıbaba, Temizlik İşleri Müdürü Mehmet Palalıoğlu, Kadın ve Çocuk Koordinasyon Merkezi Sorumlusu Nihal Atilla ve YG 21 Kadın Meclisi Başkanı Şeref Nur Alpan ile birlikte STK`ların bayan temsilciler katıldı. Şanlıurfa Belediyesi olarak özellikle bayanlara ve çocuklara yönelik yürütülen hizmetler hakkında STK temsilcilerine önemli bilgiler aktaran Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, toplantının düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

STK`ların bayan temsilcilerini dinleyen Belediye Başkanı Fakıbaba, bundan sonraki süreçte yapılması gereken projeleri tartıştı. Şanlıurfa Belediyesi bünyesinde hizmet gösteren Kadın ve Gençlik Destek Merkezleri ile El Sanatları Merkezleri`nin sayıca artırılacağına değinen Başkan Fakıbaba, "Şanlıurfa`da kadınlarımızın istihdamını artırmak amacıyla birçok mahallede hizmete açtığımız Kadın Destek Merkezlerimiz ve Sanatları Merkezleri kadınlarımızın toplumdaki sosyal statülerini artırmıştır.

Önümüzdeki aylarda bu merkezlerin sayıca artırılması için elimizden geleni yapıyoruz. Yerel yönetimleri STK`ların desteğiyle idare etme yönündeki kararlılığımız sürüyor. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da bu tür toplantılarımızı belirlenen takvimlerde gerçekleştirmeyi planlıyoruz" dedi.
Toplantının düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür eden STK`ların bayan temsilcileri, her platformda Şanlıurfalı bayanlara büyük önem veren Belediye Başkanı Fakıbaba ve ekibine teşekkür ettiklerini söylediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —