Devlet Bakanı ve Şanlıurfa Ak Parti Milletvekili Faruk Çelik özel Uçak ile Şanlıurfa GAP Havaalanına geldi. Buradan karayolu ile Organize Sanayi bölgesine geçen Bakan Çelik ve beraberindekiler Muşlu işadamı Naci Toklu`ya ait Zümrüt Tekstil bünyesindeki Boyama ünitesini hizmete açtı.
Türkçe Olimpiyatları için Şanlıurfa`ya gelen çocukların müzik ziyafetini izleyen Bakan Çelik, daha sonra Fabrikanın açılışını yaptı. Bakan Faruk Çelik burada yaptığı konuşmada "Seçimden sonra Şanlıurfa`ya ilk gelişim, burada güzel bir açılış yaptığımdan dolayı çok mutluyum, böyle bir şevkle daha hizmetlerimiz daha da ivme kazanacağı inancındayım. Zümrüt Tekstil fabrikasının entegre tesis olma yönündeki adımını gerçekleştiriyoruz. Naci beyi kutluyorum. Şanlıurfa`nın gelişmesi ve kalkınmasındaki başırısını takdir ediyorum." dedi.
Seçimi geride bıraktıklarını ifade eden Faruk Çelik "Seçim sonuçları ülkemize Şanlıurfa`mıza hayırlı olsun. Ülkemize hizmet vermek için ustalık döneminde Şanlıurfa`ya hizmet aşamasına, kalkınmaya geçeceğimizi bildirmek isterim. Ben bir çok sorunun Meclis`te çözüleceğine inanan biriyim.Çözüm merkezi TBMM`dir. Gerek Şanlıurfa`nın gerekse Ülkenin sorunlarını çözmek için tek meşru yer Meclistir." diye konuştu.(Urfaha)