Tarih: 01.01.0001 00:00

CAVSAK SOKAK`TA CEPHE SAĞLIKLAŞTIRMASI BAŞLADI

Facebook Twitter Linked-in

Şanlıurfa Belediyesi Koruma Amaçlı İmar Birimi`nce yürütülen proje kapsamında Eski Urfa Sokakları ve bazı caddelerin dış cepheleri birer birer elden geçiriliyor.

Sıva, boya, görüntü kirliğine neden olan eklentilerin ortadan kaldırılarak aslına uygun hale getirildiği restorasyon işlemlerin gerçekleştirildiği çalışmalara Cavsak Sokak`ta devam ediliyor. Büyükyol, Demokrasi, Divanyolu ve Meşakiye Caddesi`nde yapılan sağlıklaştırmaların ardından belediyenin arkasındaki Cavsak Sokakta çalışmalarını yoğunlaştıran belediyeye esnaf büyük destek veriyor.

Şanlıurfa Belediyesi KUDEB (Koruma Uygulama ve Denetleme Teknik Elaman Bürosu) tarafından yürütülen sağlıklaştırma çalışmalarından oldukça memnun olduklarını dile getiren bölge esnafı, Belediye Başkanı Fakıbaba ve ekibine teşekkür ettiler. Önce Büyükyol ardından Demokrasi, Türk Meydanı, Bey Kapısı ve Kalkan Caddesi`nde yürütülen çalışmalara Cavsak Sokak ve Dispanser Caddesi`nde devam edeceklerini belirten Fakıbaba, "Şanlıurfa`da büyük değişimler yaşanıyor. Halkımıza verdiğimiz sözü tutmaya çalışıyoruz. Amacımız modern ve yaşanabilir bir Şanlıurfa oluşturmak" dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —