ESKİ BAKAN FAKIBABA,” BAŞKAN KUŞ İYİ İŞLER YAPIYOR. ÇALIŞMALARINI BEGENİYORUM”

ESKİ BAKAN FAKIBABA,” BAŞKAN KUŞ İYİ İŞLER YAPIYOR. ÇALIŞMALARINI BEGENİYORUM”

Eski Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı, Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’u makamında ziyaret edip, yapılan ve yapılacak çalışmalar konusunda fikir alışverişinde bulundular.

Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba’yı, Eyyübiye Belediyesi Yerel Yönetimler Konağı’nda ağırlayan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, ilçede yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar konusunda Eski Bakan Fakıbaba ile istişarelerde bulundu. Başkan Kuş’un çalışmalarını takip ettiğini ve çalışmalarını beğendiğini söyleyen Eski Bakan Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, Eyyübiye için ne gerekiyorsa yapacaklarını söyledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kuş ise, Bakan Fakıbaba’ya teşekkür edip, “ Sağ olsun kendileri Eyyübiye’nin dertleriyle dertlenen birisi. İlçemiz ile ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Projelerimiz konusunda kendisinden destek istedik. Sağ olsun bizleri kırmadı. Kendilerine teşekkür ederim” dedi.

Başkan Kuş’un başarılı işlere imza attığını söyleyen Eski Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba,”Urfa deyince aklımıza ilk Eyyübiye gelir. Eyyübiye Urfa’nın kalbi, beyni ve merkezidir. Eski Urfa’da herşey dönüyor bizler de Başkanımızı ziyaret ettik. Sağolsun kendileri bize zaman ayırdı. Eyyübiye için ne yapabiliriz ne edebiliriz şeklinde istişare ettik. Mehmet Kuş’u gerçekten sevdiği bir ağabeyi olarak, başarılı işler yapıyor ve yapmaya da devam edecek inşallah. İnanıyorum ki Eyyübiye’nin önünü daha fazla bir şekilde açacaktır. Bizler de elimizden geldiği kadar da her zaman destek vereceğim. Ankara’daki tüm problemlerini çözmek için var gücümüzle çalışacağız. “ dedi.

Eski Bakan Fakıbaba’ya teşekkür eden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş ise şunları söyledi;” Sayın Bakanımız Ahmet Eşref Fakıbaba sağ olsun bizleri ziyaret ettiler. Eyyübiye’nin sıkıntıları ile ilgili istişarelerde bulunduk. Eski Belediye Başkanımız olması münasebetiyle tecrübelerinden istifade ettik. Eyyübiye’nin sıkıntılarını kendilerine ifade ettik. Bundan 2 ay önce bazı mahallelerimizde yeşil alan ve park sıkıntısı olduğunu kendilerine ifade ettiğimizde sağ olsun bizleri direk bakan beyle görüştürdü. Eyyübiye’yi bizden daha çok düşünüyor. Eyyübiye’nin dertleriyle dertlenen Bakanımız. İnşallah projeler noktasında da kendisinden Ankara’da daha fazla destek göreceğiz. Allah kendisinden razı olsun. “



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR