EYYÜBİYE BELEDİYESİ KIRSALDA MİLLET BAHÇESİ YAPIMINI SÜRDÜRÜYOR.

EYYÜBİYE BELEDİYESİ KIRSALDA MİLLET BAHÇESİ YAPIMINI SÜRDÜRÜYOR.

Eyyübiye Belediyesi kırsal mahallelerde de bir ilki başlatıp, kırsal mahalleleri sosyal donatı alanlarıyla buluşturuyor. İlki Yardımcı kırsal mahallesinde yapılan projede çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un talimatlarıyla ekipler ilçe genelinde proje üstüne proje başlatıyor. Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından kırsal mahalleler için projelendirilen sosyal donatı alanlarının ilki Yardımcı kırsal mahallesinde sürüyor. Toplam 3410 metre karelik alanı kapsayan ve içerisinde yeşil alanlar, futbol sahası, çok amaçlı alan, havuz, kamelyalar, piknik masaları ve bankların bulunduğu sosyal donatı alanları için ekipler çalışmalarını sürdürüyor. Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri ve Park Bahçeler müdürlüğü ekiplerinin koordineli çalışmasıyla sert zemin uygulamasının başladığı alanda, bugün de ağaç dikimi yapıldı. Milli Ağaçlandrma Günü kapsamında ağaçları toprakla buluşturan ekipler, alandaki çalışmalarını hızlı bir şekilde tamamlayıp, sosyal donatı alanını kısa süre içinde bölge sakinlerinin hizmetine sunmayı hedefliyor.

Bölgede sürdürülen çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren Yardımcı Mahalle Muhtarı Selim Aslan, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’a teşekkür edip,” Allah Başkanımız Mehmet Kuş’tan razı olsun. Bizlere söz vermişti. Sağ olsun sözünü yerine getirdi. Ekipler çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor. Mahallem adına teşekkür ederim.” Dedi.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR