EYYÜBİYE’DE DEV PROJENİN İHALESİ YAPILDI.

EYYÜBİYE’DE DEV PROJENİN İHALESİ YAPILDI.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un girişimleriyle bölgenin en büyük Millet Bahçesi olma özelliğini taşıyan ve 180 dönümlük alana yapılacak olan projenin ihalesi 5 Kasım’da yapıldı.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un girişimleriyle bölgenin en büyük Millet Bahçesi olma özelliğini taşıyan ve 180 dönümlük alana yapılacak olan projenin ihalesi 5 Kasım’da yapıldı. İhalesi yapılan ve çalışmaların başlayacağı alanın 2021 yılında hizmete sunulacağı belirtildi. 

Eyyübiye’nin değişimi ve dönüşümü için gece gündüz demeden çalışan ve yaptığı çalışmalarla kamuoyunun takdirini toplayan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, ilçenin nefes alacağı Millet Bahçesi için yoğun girişimler sarf etmiş ve girişimlerinin meyvesini almıştı.  Akçakale yolu üzerindeki Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi arazisinde 180 dönümlük alana yapılacak olan Millet Bahçesi yeri daha önceden Çevre Şehircilik Bakanlığı tarafından tahsisi Eyyübiye Belediyesine yapılmıştı. İçerisinde mesire alanları, çocuk oyun alanları, sosyal donatı alanları, bisiklet parkuru, yürüyüş yolları ile vatandaşların rahatça vakit geçirebilecekleri alanları barındıracak olan Millet Bahçesinin yapımına kısa sürede başlanacağı öğrenildi. İhalesi 5 Kasım 2020’de yapılan alan, bölgenin en büyük millet bahçesi olma özelliğini de taşıyor.

Bölgenin önemli bir eksikliğini giderecek olan ve vatandaşların nefes alacağı sosyal donatı alanlarının bulunacağı Millet Bahçesi için yapım çalışmalarının kısa süre içinde başlayacağı belirtildi. Konuyla ilgili açıklama yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş,” Eyyübiye ilçemiz herşeyin en güzeline layık. Bölgenin en büyük Millet Bahçesinin ihalesi yapıldı. Yapım çalışmaları başlıyor. İlçemize hayırlı uğurlu olsun.” Dedi.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR