Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, ailelere destek olmaya, yetimlerin yüzlerini güldürmeye devam ediyor.
Ramazan ayı öncesinde başlattığı hane ziyaretlerine mahalle mahalle devam eden Başkan Kuş, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Süleyman Elgün, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Çiftçi ve Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleriyle birlikte onlarca evi ziyaret etti.
Kısa süre önce eşi vefat eden ve 8 çocuğuyla baş başa kalan bir anneyi ziyaret eden Başkan Kuş ve beraberindekiler, anneye sabırlar dileyerek hayır dualarını istediler. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarıyla geldiklerini ifade eden Başkan Kuş, yetimlerin duasına talip olduklarını dile getirdi. Eyyübiye’de yaşayan tüm yetimlerin, öksüzlerin yanında olduklarını belirten Başkan Kuş, “Yetimler, Peygamber Efendimizin bizlere emanetidir. Bunların duası öyle bir makbul ki, inşallah sizlerin dualarına biz talibiz” dedi.
AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Süleyman Elgün de anneye sabır ve metanet dileyerek, “Çok şükür Cumhurbaşkanımız var, belediye başkanımız var, biz buradayız, kardeşlerin var ve biz hepimiz senin kardeşleriniz. Ne gibi ihtiyacınız olursa başkanımız da biz de yanınızdayız” diye konuştu.
Önce babalarını, ardından annelerini ve kısa süre önce de birlikte yaşadıkları dedelerini kaybederek yaşlı nineleriyle birlikte yaşayan üç çocuğu ziyaret eden Başkan Kuş, burada da çok duygulu anlar yaşadı. Israrlarına rağmen çocukların hiçbir şey talep etmemesi dikkat çekerken, Başkan Kuş çocuklara bayram harçlığı vererek, eve de gıda kolisi ve Ramazan ayında kesmeleri için bir koç hediye etti.