HALİLİYE BELEDİYESİ İLE PARKLAR YAŞAM ALANLARINA DÖNÜŞÜYOR

HALİLİYE BELEDİYESİ İLE PARKLAR YAŞAM ALANLARINA DÖNÜŞÜYOR

Haliliye Belediyesi, peyzaj ve düzenleme çalışmalarıyla parkları yaşam alanlarına dönüştürmeye devam ediyor.

Cevheri ve Seyfettin Sucu Parklarını yeniden onaran ve kullanıma sunan ekipler, Ali Şelli Parkını ise çiçek ekimiyle güzelleştiriyor. 

Haliliye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, vatandaşlara yeni yaşam alanları sunmak için “Daha Yeşil bir Haliliye” sloganıyla hummalı bir şekilde çalışıyor. 

İlçe genelindeki mevcut parklarda yapılan onarım ve peyzaj çalışmalarıyla parkları güzelleştiren ekipler, yeni park yapım çalışmalarıyla ilçenin yeşil alan miktarını artırıyor. 

Bu kapsamda; Seyfettin Sucu ve Cevheri Parkında onarım çalışmalarını hızla yürüten ekipler, yenileme çalışmalarını kısa süre içerisinde tamamlamayı hedefliyor. 

DSİ’nin kanal-köprü çalışmalarını tamamladığı Sancaktar Mahallesindeki 3 bin 500 metrekarelik Seyfettin Sucu Parkını yeniden hizmete sunmaya hazırlayan Haliliye Belediyesi, çalışmalarıyla mahalle sakinlerinden tam not alıyor. 

Ekiplerin özverili çalışmasıyla kısa süre içerisinde sona gelinen peyzaj çalışmaları, Bamyasuyu Mahallesindeki Cevheri Parkında ise çimlendirme, bordür yenileme çalışmalarıyla devam ediyor.

 Mahalle sakinlerinin talebine kayıtsız kalmayan Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ile parktaki eksikliklerin tamamlandığını ifade eden Bamyasuyu Mahalle Muhtarı Mustafa Bağış, “Ben mahallem adına, Haliliye Belediye Başkanımız Mehmet Canpolat’a teşekkür ediyorum” dedi.

 Mahalle Muhtarı Bağış, “Mahallelinin talebi doğrultusunda, Haliliye Belediye Başkanımız Mehmet Canpolat’tan rica ettik. Parkımızın bakımının yapılması için. Sağ olsun, Allah razı olsun şu an Haliliye Belediyemizin bütün ekipleri buradalar. 

Çimlendirme çalışması, bordür yenileme, parkımızın girişine otopark gibi meydan yaptılar, küçük bir Pazar yeri yaptılar. Şu an parkımızın bütün eksikleri yapılıyor. Ben mahallem adına, Haliliye Belediye Başkanımız Mehmet Canpolat’a teşekkür ediyorum. 

Allah razı olsun bu güzel hizmetlerinden dolayı” ifadelerini kullandı. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü yürüttüğü hummalı çalışmalar ile Sultan Fatih Mahallesinde bulunan Ali Şelli Parkını ise çiçek ekimiyle güzelleştiriyor.

 İlçe genelinde devam eden çalışmalar ile daha yeşil parklar hizmete sunuluyor.



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR