İHH FARKI, BOMBALAR ALTINDA GAZZE'DE TOPLANTI ORGANİZE ETTİ!

İHH FARKI, BOMBALAR ALTINDA GAZZE

İHH Şanlıurfa Temsilcisi Behçet Atila'nın verdiği bilgilere göre İHH Gazze Temsilciliği Gazze'de yardımların daha koordineli dağıtılması için BM görevlilerini muhtarlar ve kanaat önderleri ile buluşturan bir toplantı organize etti

Atila; "İHH olarak Gezze'nin her yerinde varız. Gazze ofisimiz, Gazze'nin güneyindeki muhtarları ve kanaat önderlerini, Birleşmiş Milletler insani yardım görevlileriyle bir araya getirdi. 
Toplantıda, yardımların daha koordineli ve Gazzelilerin daha etkin faydalanması konusunda istişarelerde bulunuldu. 
İHH olarak bedel ödeyerek Gazze'de yoğun bir şekilde yardımları dağıtmaya devam ediyoruz. Günde 180 bin kişiye sıcak yemek dağıtıyoruz. Bu yardımları dağıtırken siyonist saldırılar sonucu son bir hafta içinde 5 personelimiz Gazze'de şehid oldu. Allah şehadetlerini kabul eylesin ve bizlere de şehadet nasip etsin."  dedi.

İHH olarak Gazze'de son bir hafta içinde verdiğimiz 5 şehidimizin taziyelerini;
3 Haziran 2025 Salı günü 17.00 -19.30 saatleri arası Şanlıurfa İHH'da kabul edeceğiz inşaallah.