İmplant alanında bölgenin en iyisi Özel Emir Dent Ağız ve Diş Sağlığı polikliniği

İmplant alanında bölgenin en iyisi Özel Emir Dent Ağız ve Diş Sağlığı polikliniği

2005 yılından bu yana Hizmet kalitesinde yüksek tedavi standartlarını ilke edinen Özel Emir Dent Ağız ve Diş Sağlığı polikliniği bu ilkesinden taviz vermeksizin hizmetine devam ediyor.

Hastalarının tüm ağız ve diş sağlığı problemlerinin çözümünde, kurulduğu yıldan bu yana, sadece bölgede değil, tüm ülke çapında referans gösterilen Özel emir dent ağız ve diş sağlığı polikliniğinin hedefi; daha iyi hizmet ve daha ileri teknoloji ile her geçen gün başarısını arttırarak hizmetlerine devam etmek.

Özel emir dent ağız ve diş sağlığı polikliniği doktorlarından Müslüm saraçoğlu, Gelişimin ve yenilenmenin hiç durmadığını bilerek bizler, hastaya özel tedavi yöntemlerimiz ile hastalarımızın kliniğimizden memnun bir şekilde ayrılmalarını kendimize amaç edinmekteyiz. . İmplant alanında bölgenin en iyisi olarak İtalyan malı implant kullanılıyoruz. Bizler en modern cihazlarımızla, tecrübelerimizi birleştiriyor; ağız ve diş sağlığını hem ulusal hem de uluslararası platformlara taşımak için çalışıyoruz hedeflerimiz doğrultusunda emin adımlarla ilerliyoruz dedi.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR