Karaköprü İlçe Başkanı Ağan'dan Kongre Daveti

Karaköprü İlçe Başkanı Ağan

Ak Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan 13 Eylül 2020 Pazar günü yapılacak olan ilçe kongresine tüm ilçe halkını davet etti.

Ak Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan 13 Eylül 2020 Pazar Günü yapılacak olan ilçe kongresine tüm ilçe halkını davet etti.

Başkan Ağan; " 7.Olağan ilçe kongremizi İnandığın Yolda Yürü sloganıyla birlik, beraberlik içerisinde gerçekleştireceğiz. AK Parti kongreleri her zaman; birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde coşkuyla gerçekleşmiştir. Kongreler yenilenmektir, tazelenmektir, gücümüze güç katmaktır. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türk siyaset tarihinin en başarılı siyasi partisi olan AK Parti’miz milletimizle el ele vererek 19 yıldır başarıdan başarıya koşmakta, girdiği bütün seçimlerden birinci parti olarak çıkmaktadır. Milletimizin verdiği destekle AK Parti’miz Türkiye'de değişimin, dönüşümün ve reformların adresi olmuştur. Vesayet odaklarına son veren, Türkiye'yi dev yatırımlarla donatan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın kaptanlığındaki AK Parti iktidarı; başta savunma sanayi olmak üzere, sağlıkta, enerjide, yerli ve milli üretimde, birçok alanda büyük bir ivme yakalamıştır.

Birlikte yürünecek daha çok yolumuz var. O yüzden büyük ve güçlü Türkiye hedefiyle birlik ve beraberlik içerisinde yeni hedeflere inandığımız yolda yürüyeceğiz. İlk günkü aşkla bu kutlu yürüyüşü sürdüreceğiz.

13 .Eylül Pazar günü saat 15:00  'da İl Başkanımız Bahattin Yıldız’ın ve milletvekillerimizin katılımıyla Şehit Mustafa Direkli Cami arkasında bulunan YASEM Kültür Merkezi'nde gerçekleştireceğiz. 7.Olağan Kongremiz’e partimizin kuruluşundan bu yana gönül vermiş tüm dava arkadaşlarımızı ve siz kıymetli hemşerilerimizi bekliyoruz. Sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına uygun olarak gerçekleşecek olan kongremizin şimdiden partimiz ve ilçemiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.” dedi.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR