KARAKÖPRÜ’DE “KİRLETMEMEK MEDENİYETTİR” KAMPANYASI SÜRÜYOR

KARAKÖPRÜ’DE “KİRLETMEMEK MEDENİYETTİR” KAMPANYASI SÜRÜYOR

Karaköprü Belediyesi’nin başlattığı 'Kirletmemek Medeniyettir' kampanyası devam ediyor. Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve vatandaşlar Seyrantepe Mahallesinde temizlik çalışması yaptı.

Karaköprü Belediyesi Kadın Meclisi tarafından daha temiz Karaköprü parolasıyla başlatılan Kirletmemek Medeniyettir' kampanyası ile her hafta bir mahallede vatandaşların katılımıyla genel temizlik çalışması gerçekleştiriliyor.

Seyrantepe Mahallesinde başlayan temizlik çalışmalarına Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, eşi Sema Çiftçi, Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Karaköprü Belediyesi Kadın Hemşehri Meclisi, Yeniden Refah Partisi Karaköprü İlçe Başkanlığı, İMGE-DER, personeller ve vatandaşlar katılım göstererek çöp topladılar.

Çevre temizliği sonrası açıklama yapan Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi; “Yapılan çevre temizliğinin kalıcı olabilmesi için ilçemiz genelinde daha az kirletmemiz gerekiyor. Eğer daha az kirletirsek, temizliğe aktarılacak kaynakları ilçemize hizmet olarak kullanabiliriz. Bu konuda tüm ilçe sakinlerimizden destek bekliyoruz” dedi



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR