Saadet Partisi Genel Sekreteri Cafer Güneş Şanlıurfa’da İftar Programına Katılacak

Saadet Partisi Genel Sekreteri Cafer Güneş Şanlıurfa’da İftar Programına Katılacak

Saadet Partisi Şanlıurfa İl Başkanlığı tarafından geleneksel iftar programı düzenlenecek.

Cumartesi günü gerçekleştirilecek programa, Saadet Partisi Genel Sekreteri Cafer Güneş de katılacak.

Eyyüp Peygamber Makamı yanında bulunan Aksaray Düğün Salonu’nda yapılacak olan iftar programında partililer ve vatandaşlar bir araya gelerek Ramazan ayının manevi atmosferini paylaşacak. Programa Saadet Partisi teşkilat üyeleri, partililer ve çok sayıda davetlinin katılması bekleniyor.

İftar programının ardından Saadet Partisi Genel Sekreteri Cafer Güneş, saat 20.30’da Güneydoğu TV’de yayınlanan “Halil Çap ile Sormak Lazım” programına konuk olacak.

ÖZGEÇMİŞ

1961 yılında Kırşehir’de doğan Cafer Güneş, Kırşehir Eğitim Enstitüsü’nden mezun oldu. TBMM 20. Dönem’de Refah Partisi’nden Kırşehir Milletvekilliği yapan Güneş, daha sonra partide Siyasi İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevini üstlendi. 2024 Yerel Seçimlerinde Saadet Partisi’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Güneş, halen Saadet Partisi Genel Sekreteri olarak görev yapıyor.

Güneş Evli ve üç çocuk babasıdır.



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR