ŞANLIURFA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, SURUÇ İLÇESİNDE ÜSTYAPI ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

ŞANLIURFA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, SURUÇ İLÇESİNDE ÜSTYAPI ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, yollara konfor kazandırmak ve üstyapı çalışmalarını tamamlamak için tüm ilçelerde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

 Altyapı çalışmaları tamamlanan Suruç ilçesinde, çalışmalar her noktada titizlikle sürdürülüyor.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, ilçe genelinde altyapı, üstyapı ve asfalt çalışmalarına ara vermeden devam ederken son olarak Yıldırım Mahallesi Kanarya

Caddesinde asfalt öncesi terasman, dolgu ve sıkıştırma çalışmalarını da tamamladı. Suruç ilçesinin her sorununa çözüm üreten Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi çalışmalarını her noktada büyük bir önemle sürdürüyor. Uzun bir süre ilçenin altyapı soruna çözüm üreten

Büyükşehir Belediyesi ekipleri, akabinde üst yapı çalışmalarına başladı. Müşritpınar ve Amed Caddelerinde sıcak asfalt çalışmalarını tamamlayan ekipler son olarak Yıldırım Mahallesi Kanarya Caddesinde asfalt öncesi terasman, dolgu ve sıkıştırma çalışmalarını tamamladı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar’ın talimatlarıyla, ilçe sorunlarını çözümü için ekipler çalışmaları hızlandırmak amacıyla gün boyunca aktif olarak sahada görev yapıyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi gerçekleştirdiği çalışmalar ile Suruç ilçesinin ulaşım ağını güçlendirmeyi ve özellikle yoğun trafiğin yaşandığı güzergahlarda hem sürücülerin hem de yayaların güvenliğini artırmayı hedefliyor. Böylece vatandaşların günlük yaşamı daha da kolaylaşacak.



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR