Şanlıurfa Önder Genç’ten 28 Şubat Mesajı: “Unutmadık, Unutturmayacağız”

Şanlıurfa Önder Genç’ten 28 Şubat Mesajı: “Unutmadık, Unutturmayacağız”

Şanlıurfa’da faaliyet gösteren Önder Genç teşkilatı, 28 Şubat sürecine ilişkin yaptığı açıklamada, milletin hafızasında derin izler bırakan dönemi unutmadıklarını ve unutturmayacaklarını vurguladı.

28 Şubat süreci’nin toplumun geniş kesimlerinde mağduriyetlere yol açtığını belirten gençler, inancı, kimliği ve değerleri sebebiyle baskıya maruz kalan herkesin yanında olduklarını ifade etti. 

Yapılan açıklamada, geçmişten ders çıkaran ve geleceğe daha bilinçli adımlarla yürüyen bir gençlik anlayışının önemine dikkat çekildi.

İmam hatipli gençler olarak dünün yasakçı zihniyetini hatırladıklarını dile getiren Önder Genç üyeleri, bugün özgürlüklerin, adaletin ve demokratik kazanımların korunması adına sorumluluk bilinciyle hareket ettiklerini kaydetti.

Açıklamanın devamında birlik ve beraberlik mesajı veren gençler, toplumsal hafızanın diri tutulmasının önemine vurgu yaparak, daha güçlü bir yarın için çalışmaya devam edeceklerini belirtti.



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR