Şanlıurfa Sivil Toplum Kuruluşları Platformu öncülüğünde organize edilen yürüyüş, “Şanlıurfa’dan Gazze ve Sumud’a Destek Yürüyüşü” başlığıyla gerçekleştirildi.
Ali Şelli Parkı’ndan başlayan yürüyüş, Bediüzzaman Mezarlığı yanında bulunan meydanda Kur’an-ı Kerim tilaveti ile devam etti.
Yürüyüşe Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Mehmet İlhami Günbeği, CHP Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Süleyman Elgün, kentteki sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.
Program, yapılan basın açıklamasının ardından sona erdi.
Şanlıurfalılar, Gazze’ye destek için tek yürek olduklarını vurgulayarak birlik ve dayanışma mesajı verdi.