SİVEREK’TE ÜSTYAPI ONARIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

SİVEREK’TE ÜSTYAPI ONARIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Siverek Belediyesi, altyapı çalışmaları sırasında deforme olan ve bozulan yollarda kapsamlı bakım ve onarım çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü, altyapı projeleri sonrasında deforme olan ve bozulan yol yüzeylerinin iyileştirilmesi amacıyla kapsamlı bir çalışma başlattı.

Ekipler, ilçe genelinde yol güvenliği ve araçların daha düzgün bir şekilde seyahat etmelerini sağlamak amacıyla üstyapıda bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda çalışan belediye ekipleri, Fırat Mahallesi’nde bozulan yolları sıcak asfaltla kapatarak mahalle sakinlerinin hizmetine sunuyor.

Fen İşleri Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Şehir içi yollarımızın kalitesini artırmak ve vatandaşlarımızın güvenliğini sağlamak için yürüttüğümüz onarım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Ekiplerimiz, çalışmaların en kısa sürede tamamlanması için gece gündüz demeden çalışıyor. Tüm hemşerilerimize gösterdikleri sabır ve anlayış için teşekkür ederiz. Şehir içi ulaşımda daha konforlu ve güvenli bir yollar sunmak için var gücümüzle çalışıyoruz." ifadelerine yer verildi.

Fırat Mahallesi sakinlerinden Seyfettin Özbay, yürütülen çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Belediye Başkanımız Ali Murat Bucak’a teşekkür ediyoruz. Altyapı nedeniyle yollarımız kullanılamaz durumdaydı ki otomobilimizle geçemiyorduk. Şu an ekipler çalışma yapıyor, zamanla tüm yolların düzeleceğini biliyoruz. Emeği geçen ekiplere de teşekkür ediyorum.” diye konuştu.



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR