Tarih: 05.10.2024 17:00

VALİ ŞILDAK’TAN ANLAMLI ZİYARET

Facebook Twitter Linked-in

Vali Hasan Şıldak, toplumun tüm kesimleri ile buluşmalarına devam ediyor. Şanlıurfalıları ortak çatı altında buluşturmayı amaçlayan Vali Hasan Şıldak; esnaf ziyaretleri, hane ziyaretleri ve muhtar buluşmaları gibi toplumun tüm kesimleri ile bir araya geliyor ve bu uygulamaları vatandaşlar tarafından da tam destek görüyor.

Vali Hasan Şıldak’ın dünkü ziyaretleri bu kez Yaşlılar Günü kapsamında Cumhuriyet tarihli doğumlu Ali Aydın ve 106 yaşındaki Zeliha Tenekeci oldu. İlk olarak Haliliye İlçesi Ahmet Yesevi Mahallesinde yer alan Ali Aydın’ın evine misafir olan Vali Şıldak, 1923 doğumlu Aydın’ın ellerini öperek başladığı ziyaretinde benzer buluşmalara önem verdiğini ifade etti. Aydın’ın geçmiş yıllardaki anılarını dinleyen Vali Şıldak, önümüzdeki süreçlerde tekrar 
Ali Aydın’a ziyaret gerçekleştirmek istediğini söyledi.

Ardından Karaköprü İlçesi Doğu Kent Mahallesinde ikamet eden Zeliha Tenekeci’nin misafiri olan Vali Şıldak, aile üyeleri ile yakından ilgilenerek devletin tüm kurumları ile asırlık çınarların yanında yer almaya devam edeceğini kaydetti. Ecdada saygının önemine değinen Vali Şıldak, “Yaşlılarımız bizlerin atası ve o yüzden saygıyı her zaman hak eden temellerimizdir. Kendilerini ziyaret etmek, onların hayır dualarını almak önemli. Sağlıklı, uzun ömürler diliyorum” dedi.

Vali Hasan Şıldak’a ziyaretlerinde Eşi Fatma Nur Şıldak da eşlik etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —