Şanlıurfa’da dolandırıcılık operasyonu: 6 kişi yakalandı

Şanlıurfa’da dolandırıcılık operasyonu: 6 kişi yakalandı

Akçakale’de kendilerini kamu görevlisi olarak tanıtıp irtibat yoluyla nitelikli dolandırıcılık suçunu işleyen faillerin yakalanmasına yönelik kapsamlı çalışmalar neticesinde, 4 farklı ilde 4 mağduru 30 milyon TL dolandırdıkları tespit edilen 6 şüpheli ya

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü, ilin huzur ve güvenliği için asayişe yönelik suç ve suçluların tespiti, önlenmesi ve yakalanması için yaptığı çalışmalarda büyük bir başarıya imza attı.

Akçakale Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde, Asayiş Şube ve Akçakale İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 4 ayrı ilde eş zamanlı operasyonlar düzenlendi. Operasyonlarda, kendilerini hakim, savcı, polis ve asker gibi kamu görevlisi olarak tanıtıp mağdurları dolandıran 6 şüpheli gözaltına alındı.

Yapılan sorgulamalarda, şüphelilerin 4 farklı ilde 4 mağduru 30 milyon TL dolandırdıkları tespit edildi. Şüpheliler, dolandırıcılıkta kullandıkları araçlara da el koyuldu. Sorguları tamamlanan şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

BİHA



Haber Kaynak : Bizim Haber Ajansı

İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR