Haliliye'de yollar yenileniyor

Haliliye

Altyapı hizmetleriyle mahallelerin çehresini değiştiren Haliliye Belediyesi, Devteyşti ve İmam Bakır Mahallelerinde kilitli beton parke döşeme çalışmalarıyla deforme olmuş yolları yeniden onarırken, kırsalda yürüttüğü stabilize yol çalışmalarıyla mahalle

Fen İşleri Müdürlüğü, ilçe genelindeki sıcak asfalt, kilitli beton parke döşeme, yol açma, yapım, bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Çalışmalarını periyodik olarak yürüten Fen İşleri Müdürlüğü, bir yandan ilçenin yol ağını genişletiyor bir yandan da mevcut yollardaki bakım ve onarım çalışmaları ile mahallelerin çehresini değiştiriyor. Çalışmalarını merkez ve kırsal ayrımı yapmadan sürdüren ekipler, Devteyşti ve İmam Bakır Mahallelerinde uzun süre kullanım ile deforme olan yolları kilitli beton parke döşeme çalışmalarıyla yeniliyor.

Fen işleri ekiplerinin çalışmasıyla iki mahallede kısa süre içerisinde tamamlanan çalışmalar ile konforlu yeni yollar, mahalle sakinlerinin hizmetine sunuldu. Kırsal mahallelerde de yol çalışmalarını sürdüren Fen işleri ekipleri, Köse ve Çukurdoruç Mahallelerinde stabilize yol çalışmalarıyla ulaşımı kolaylaştırıyor. Yeni yollar ile kışın çamurdan, yazın tozdan kurtulduklarını ifade eden mahalle sakinleri, hizmetlerinden ötürü Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a ve kısa sürede yolları tamamlayan ekiplere teşekkürlerini iletti.

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise altyapı hizmetlerinin periyodik olarak devam edeceği belirtildi.

BİHA



Haber Kaynak : Bizim Haber Ajansı

İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR