Viranşehir Belediyespor şampiyonluğunu ilan etti

Viranşehir Belediyespor şampiyonluğunu ilan etti

Sahasında ağırladığı Kilisspor’u 7-0 yenen Viranşehir Belediyespor, ligin bitimine 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan ederek 3. Lig’e yükseldi. Böylelikle Viranşehir’in 37 yıllık 3. Lig hasreti sona erdi.

Bölgesel Amatör Ligi 8. Grup’ta mücadele eden Viranşehir Belediyespor, şampiyonluk parolasıyla başladığı ligde hedefine ulaşmayı başardı. Ligin 24. Haftasında sahasında Kilisspor’u ağırlayan Viranşehir Belediyespor, taraftarının verdiği müthiş destekle rakibini gol yağmuruna tuttu. Sahadan 7-0’lık galibiyetle ayrılmayı başaran Viranşehir, sezonu şampiyonlukla tamamladı ve 3. Lig’e yükseldi.

Viranşehir Eski İlçe Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Viranşehir Belediye Eş Başkanı Bedriye Yorgun, ASKF yöneticileri ile çok sayıda taraftar izledi.

Maça hızlı başlayan Viranşehir Belediyespor, 2. Ve 35. Dakikalarda Ebubekir Yardım, 36. Dakikada da Mahmut Pascı’nın golleriyle ilk yarıyı 3-0 önde bitirdi. İkinci yarıda da etkili futbolunu sürdüren Viranşehir, 58. Dakikada Mehmet Halil Danış, 63. Dakikada Ebubekir Yardım, 82. Dakikada İbrahim Halil Zencirci ve 87. Dakikada Salih Kazan’ın golleriyle sahadan 7-0’lık galibiyetle ayrıldı.

Kilisspor karşısında 3 puanı 7 golle alan Viranşehir Belediyespor, puanını 67’ye yükselterek sezonun bitimine 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. 3. Lig’e yükselen Viranşehir, 37 yıllık profesyonel futbol liglerinde oynama hasretini sona erdirdi.

VİRANŞEHİR’DE BÜYÜK ÇOŞKU

Viranşehir Belediyespor’un şampiyonluğu ilan etmesinin ardından ilçede büyük sevinç yaşandı. Maç sonunda Viranşehir Belediye Eş başkanı Bedriye Yorgun, Dem viranşehir ilçe başkanı İbrahim öztür gülsüm öcalan ,teknik heyet ve futbolcular ile taraftarlar şampiyonluğu doyasıya kutladı. Viranşehir Belediye Eş Başkanı Bedriye Yorgun, sezonu şampiyonlukla tamamlayan Viranşehir Belediyespor’un teknik heyeti ile futbolcularını tebrik etti.

Viranşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Süleyman Çelik, yaşadıkları şampiyonluktan dolayı büyük sevinç yaşadıklarını belirterek, teknik heyet ve futbolcuları aldıkları bu şampiyonluktan dolayı tebrik etti.

Viranşehir Belediyespor Teknik Direktörü Bülent Güllü, Kilisspor’u yenerek Viranşehir’in 37 yıllık yaşadığı 3. Lig hasretini sonlandırdıkları için mutlu olduklarını belirterek, bu başarıda emeği olan futbolcularını, kulüp yönetimini ve tüm maçlarda kendilerini yalnız bırakmayan taraftarlarına teşekkür etti.

Viranşehir Belediyespor’un kaptanı Emrah Tuncel de, aldıkları bu şampiyonluğu Viranşehir halkına armağan etti.

BİHA



Haber Kaynak : Bizim Haber Ajansı

İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR